fbpx

VIDEO: Lajna bieleho prášku a kreditná karta. Hokejista Adam Ružička bude mať čo vysvetľovať, je to jeho koniec v NHL?

Na snímke zábery zo škandalózneho videa Adama Ružičku, Slováka, ktorý hrá v NHL ako útočník v Arizona Coyotes. Zdroj: X/@tomasnovott

Známy slovenský hokejista Adam Ružička, ktorý hrá v NHL, si poriadne zavaril. Vysvetľovať bude musieť bielu látku upravenú do čiary, ktorá pripomína drogu. Do takého tvaru sa zvyčajne dáva pervitín alebo kokaín tesne pred jeho užitím. 

Video bolo na jeho profile len desať minút, no pri takmer 14-tisíc sledovateľoch bolo jasné, že si to niekto všimol a stihol dokonca aj nahrať. Tak sa video dostalo aj na verejnosť.

Na videu vidieť prv stôl, na ktorom je biely tanier. Na ňom je kreditná karta a vedľa biela čiara pripomínajúca bielu kryštalickú drogu. Následne kameru otočí na seba, do úst si vloží ampulku a pózuje s veľmi povzbudenou náladou.

Aktuálne sa čaká na vyjadrenie vedenia Coyotes a skloňuje sa už aj jeho koniec v NHL. Pozíciu v NHL si útočník Arizony budoval v posledných dvoch sezónach.

Útočník si možno kariéru ukončil predčasne

Podľa denníka hnonline.sk odohral Adam Ružička v NHL 117 zápasov s bilanciou 14 gólov a 26 asistencií.

V súčasnej sezóne pozbieraj za 39 zápasov 9 bodov (3+6). Arizona Coyotes si ho stiahla k sebe po tom, ako ho začiatkom roka kanadský klub Calgary Flames umiestnil na listinu nechránených hráčov.

Väčšinou je však na tribúne, tréneri mu zatiaľ dali dôveru len trikrát.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie