fbpx

Pátracie akcie so smutným koncom. Oboch našli neskoro

Snímka z pátracej akcie. Zdroj: FACEBOOK/Pohotovostný pátrací tím

Po 38-ročnom Martinovi Č. z Ochodnice v okrese Kysucké Nové Mesto vyhlásila polícia pátranie v stredu (21. 2.). V piatok však žiadosť o pátranie odvolala, nakoľko sa muža podarilo nájsť. Šťastný koniec to však nebol. Tragicky skončilo aj niekoľkotýždňové pátranie po Ludvíkovi Ď.

Martin bol nezvestný od 19. februára, kedy o 6.00 hod. odišiel z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto. Keďže sa nevrátil domov ani o sebe nikomu nepodal žiadnu správu, polícia po ňom vyhlásila pátranie.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci však odvolalo pátranie po nezvestnom Martinovi Č., nakoľko pominuli dôvody pátrania. „Nezvestný muž bol vypátraný počas pátracej akcie psovodmi oddelenia služobnej kynológie Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, žiaľ bez známok života,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Niekoľkotýždňové pátranie

Záchranné pátracie tímy ako aj polícia od 13. 1. 2024 úpenlivo pátrali po Ludvíkovi Ď., ktorý v osudný deň odišiel z miesta trvalého bydliska v Žitavanoch. Blízkym však nedal žiadne informácie o tom, kam smeruje a ani sa odvtedy s nikým neskontaktoval. Rodina mala preto obavy a okamžite začala po mladom 31-ročnom mužovi pátrať. Zapojili sa pátracie tímy aj polícia.

Napriek niekoľkým rozsiahlym pátracím akciám sa im však nedarilo muža nájsť. „Po nezvestnom sme vykonali viaceré pátracie akcie žiaľ, neboli úspešné. Naši pátrači a dobrovoľníci však vynaložili obrovské úsilie, už v prvý deň jeho nezvestnosti,“ poznamenal Pohotovostný pátrací tím na sociálnej sieti.

Viac ako mesiac od zmiznutia sa ho podarilo nájsť. Žiaľ, už neskoro. Informáciu potvrdila aj polícia. „Ďakujeme všetkým za pomoc a zdieľanie. Osoba bola vypátraná, žiaľ bez známok života. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ poznamenali s obrovským smútkom.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie