fbpx

Matovič opäť šokuje. Šimkovičovú prirovnal k nebohej Martinke z Turca, ľudia sa búria

Na snímke vľavo bývalý premiér Igor Matovič. Vpravo ministerka kultúry Martina Šimkovičová. Zdroj: TASR - Jaroslav Novák, Radovan Stoklasa

Igor Matovič si opäť pohneval časť Slovákov. Na sociálnej sieti totiž zdieľal meme, na ktorom porovnáva ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú k nebohej žene, ktorá sa preslávila v reality šou. Ide o Martinku z Turca, ktorá vystupovala v šou Farmár hľadá ženu. 

Bývalý premiér Slovenska Igor Matovič opäť vzbudil vášne na slovenskom internete. Vo štvrtok večer totiž zdieľal príspevok, v ktorom prirovnáva ministerku kultúry k mŕtvej žene. Niektorým ľuďom sa jeho prístup zjavne nepáči.

Príspevok na základe reakcií zožal úspech. V príspevku prevládajú tzv. haha reakcie, svoje rozhorčenie však niektorí vyjadrili v komentároch.

„Pán Matovič, toto nie je ani smiešne, ani správne a je mi ľúto tejto blbosti, čo sa zverejnila pod vaším menom. Robiť si posmech z mŕtvej „Martiny z Turca“ je pod vašu úroveň. Človek nemôže za to, ako vyzerá (nehovoriac o upravených fotkách), a súdiť nechajte iného Pána,“ vyjadril sa pod príspevkom Ladislav.

„Trošku úcty k ženám a mŕtvym by nezaškodilo.“ pridala sa komentujúca Jana. „Hlavne, že tam všetci máte plné ústa úcty k ženám a človečiny,“ dodala Katka.

Sám bývalý premiér k fotografii napísal: „Akoby ich jedna mater mala.“ 

Mnohí sa v komentároch zhodli, že mŕtvym treba nechať pokoj. Spŕška komentárov je aj vulgárnych či pejoratívnych. Ohradzujú sa aj k výrokom jeho strany, ktorá sa hlási k úcte k ženám. Na druhej strane potom zverejnil fotografiu, ktorou zosmiešňuje výzor ženy.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie