fbpx

VIDEO: Pošpáral sa v nose a vytrel do cesta. Domino’s Pizza sa ospravedlnila za nechutného zamestnanca

Ilustračné foto. Zdroj: Unsplash/Ashwini Chaudhary(Monty)

Reťazec zareagoval na incident v priebehu niekoľkých hodín od zverejnenia videa na internete – a uviedol, že cesto aj ďalšie ingrediencie použité na jeho výrobu, boli zlikvidované. Zamestnanca teraz čaká disciplinárne konanie.

Sieť rýchleho občerstvenia Domino’s Pizza Japan sa ospravedlnila po tom, čo sa na internete rozšírilo video zamestnanca, ktorý sa zdanlivo prehrabáva v nose a ruku si následne utiera do pizza cesta.

Video vzniklo v pobočke reťazca Amagasaki v Japonsku a čoskoro sa stalo virálnym. Iba niekoľko hodín po jeho zverejnení sa spoločnosť ospravedlnila za „nevhodné správanie“ svojho zamestnanca. Príspevok zverejnila na sociálnej sieti X.

Firma uviedla, že video vzniklo vo večerných hodinách, keď reštaurácia nebola pre verejnosť otvorená. Domino’s vysvetľuje, že ide o cesto, ktoré sa pripravuje na 24-hodinový proces fermentácie. Znamená to, že nebolo použité v žiadnych pizzách. V súčasnosti by malo byť zlikvidované.

K incidentu došlo krátko po tom, čo v Japonsku zatkli troch ľudí po záplave videí tzv. „sushi terorizmu“, ktoré sa taktiež stali virálnymi.

Jedno z nich zachytáva muža, ktorý v sushi reštaurácii olizuje vrch fľaše so sójovou omáčkou, následne si oblíže prst a dotýka sa kúskov sushi z pohyblivého pása.

Na inom videu pridávajú ďalší ľudia wasabi na sushi iných zákazníkov a olizujú spoločnú lyžicu z nádoby so zeleným čajovým práškom.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie