fbpx

Týranie bolo na dennom poriadku. Matku z Prievidze bil jej vlastný syn

Na snímke vľavo 91-ročná žena, ktorú týral jej vlastný syn. Vpravo syn, ktorému za týranie hrozí 15 rokov vo väzení. Zdroj: reprofoto/noviny.sk

91-ročná žena zažívala doslova peklo. Týral ju jej vlastný syn nielen psychicky, ale aj fyzicky. Informovali o tom noviny.sk.

„Ja som mu odpustila, pretože matky sú len matky,“ uviedla pre noviny.sk poškodená Elena Miháliková. Chce, aby sa jej syn vrátil domov.

Jej syn ju  psychicky a fyzicky týral takmer štyri roky. „Pravidelne od nej pýtal peniaze na alkohol a cigarety, a keď mu ich nechcela dať, vulgárne jej nadával. Z ich bytu bolo pravidelne počuť krik a prosby ženy, aby ju nebil a nechal ju tak,“ informovala Katarína Kuzmová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

V stredu 14. februára mal mať muž-tyran súdne pojednávanie. Museli ho však odročiť, pre administratívne pochybenie ho zabudli eskortovať.

Jeho vlastná mama, ktorá štyri roky prežívala peklo, prezradil aj to, čo prežívala. „Chcela som odísť, on sa postavil a asi trikrát mi buchol hlavu,“ opísala.

Pani Elena mala aj najmladšieho syna. Toho však v roku 1944 zastrelil Mikuláš Černák v Čiernom Balogu. Za jeho popravu dostal neuveriteľných milión korún. A druhému synovi, ktorý ju týra, hrozí teraz 15 rokov za mrežami. Rozhodne sa o tom nakoniec v marci.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie