fbpx

„Zastreľte ma alebo zastrelím ja vás.“ Muž sa v Gabčíkove vyhrážal aj policajtom

Na snímkach zbraň, s ktorou sa muž vyhrážal policajtom. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Policajný vyšetrovateľ obvinil 35-ročného muža zo zločinu vydierania. Muž už bol v minulosti súdne trestaný. Hrozí mu 4 až 10 rokov za mrežami. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Policajnú hliadku čakal recidivista so zbraňou. Policajti boli vyslaní v piatok poobede k rodinnej hádke do obce Horný Bar.

Po príchode na miesto sa 35-ročný muž rozbehol so zbraňou v ruke k zasahujúcim policajtom. Zastavil sa len pár metrov pred nimi a neprestával na nich mieriť.

„Policajti ho vyzvali, aby zbraň odhodil, na čo muž najskôr nereagoval a v mierení na hliadku pokračoval,“ uviedli trnavskí policajti na sociálnej sieti. Polícia muža opakovane vyzývala, aby s konaním prestal. Ten kričal, nech ho zastrelia, inak zastrelí on ich. Nakoniec však zbraň odhodil.

Vyšetrovateľ navrhuje väzobné stíhanie

„Policajti muža obmedzili na osobnej slobode, zaistili mu zbraň a predviedli ho pred vyšetrovateľova, ktorý ho zadržal a obvinil zo zločinu vydierania,“ dodala polícia.

Vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy spracoval návrh na podnet na väzobné stíhanie. O väzbe bude rozhodovať súd.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie