fbpx

Krvavá dráma v Prievidzi. Počas hádky jeden z kamarátov bodol druhého do hrude

Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR - Dano Veselský, pixabay.com

Hádka dvoch priateľov sa takmer skončila tragédiou. Ostrý konflikt sa neskončil len pri hádke, došlo aj k fyzickým útokom. Jeden z kamarátov nakoniec vytiahol vojenský bodák. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti. 

V sobotu doobeda došlo medzi dvoma mužmi v priestoroch garáže na ulici Riečna v Prievidzi k ostrému konfliktu. Ten sa neskončil len pri slovnej výmene názorov.

Muži sa najskôr navzájom sotili, no situácia naďalej eskalovala. 28-ročný muž nakoniec vytiahol zo svojho batoha vojenský bodák s dĺžkou čepele 26,5 cm. Svojho kamaráta bodol do ľavej strany hrudníka. Zranenému poškodenému sa našťastie podarilo z garáže po krvavom útoku utiecť.

„Spôsobené poranenie ohrozilo 27-ročného muža priamo na živote, pričom si vyžiadalo okamžitý chirurgický zákrok v nemocnici. Polícia útočníka zadržala a umiestnila v cele policajného zaistenia,“ uviedli trenčianski policajti na sociálnej sieti.

Po vykonaní potrebných procesných úkonov vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči 28-ročnému mužovi zo zločinu ublíženia na zdraví. Na obvineného rovnako spracoval podnet na vzatie do väzby, o tom však rozhodne Okresný súd v Prievidzi. 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie