fbpx

VIDEO: Matka vložila dieťa do rúry. Pomýlila som si ju s postieľkou, bráni sa

Ilustračná snímka. Zdroj: FREEPIK/freepik

V americkom štáte Missouri v meste Kansas City v piatok 9. februára zomrelo malé dieťa po tom, čo ho matka uložila na spánok namiesto postieľky do rúry. Bábätko na následky popálenín zomrelo. Matka dieťaťa čelí obvineniu z ťažkej ujmy na zdraví s následkom smrti.

Mariah Thomas z Kansas City bola obvinená z ťažkej ujmy na zdraví s následkom smrti malého dieťaťa. Svedok zásahovým jednotkám povedal, že matka uložila dieťa na spánok do rúry namiesto do postieľky. Urobila tak vraj omylom. Vysvetlenie, ako k tejto chybe došlo, je zatiaľ neznáme.

Polícia v piatok dostala hlásenie o tom, že malé dieťa nedýcha. Záchranári, ktorí dorazili na miesto, našli dieťa s popáleninami. To bolo ihneď na mieste vyhlásené za mŕtve.

„Uvedomujeme si hroznosť tejto tragédie a naše srdce ťaží strata tohto vzácneho života,“ uviedla vo vyhlásení miestna prokurátorka Jean Petersová Bakerová. „Veríme, že systém trestného súdnictva na tieto hrozné okolnosti náležite zareaguje,“ dodala.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie