fbpx

Odporný prípad na východe Slovenska. Šteniatko našli s roztrhanými pohlavnými orgánmi

Na snímkach šteniatko sučky, ktorú našli s roztrhanými pohlavnými orgánmi. Zdroj: reprofoto/noviny.sk

Na východe Slovenska v jednej z osád našli šteniatko sučky s ranami na pohlavných orgánoch. Podľa informácií TV Markíza veterinár nevylúčil, že ju sexuálne zneužili. 

Enviropolícia rieši brutálny prípad šteniatka sučky, ktorú našli pred osadou pri Sabinove v obci Ostrovany. Zo šteniatka si zrejme niekto urobil sexuálnu hračku. Sučka mala aj zlomenú labku. Uviedol to portál tvnoviny.sk.

„Ja som to videl na fotkách, mala poškodenú pošvu. Sama si to urobiť nemohla, musel to spraviť človek. Iné zviera jej to nespravilo, to by vyzeralo inak,“ uviedol pre TV JOJ Jozef Čuba, zástupca OZ BROD.

„Tá pošva sa dá urobiť, ale teraz sa potrebuje zahojiť tá nôžka a potom sa nejaká plastika dá urobiť. Vyzerá to na nejaké rezné poranenia, ale je ťažké zhodnotiť, čím to bolo spôsobené. Nemyslím si, že to urobil nejaký iný pes,“ priblížil veterinár Pavol Karpjak z veterinárnej nemocnice v Prešove.

Polícia už prípad vyšetruje. „Prípad je aktuálne v štádiu preverovania za účelom zistenia všetkých podrobností, aby bolo možné zistiť, či ide o trestný čin týrania zvierat,“ informovala pre noviny.sk Denisa Bárdyová, hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR.

Tomu, že šteniatku ublížil niekto v ich osade, neverí člen miestnej občianskej a poriadkovej služby. Pri osade totiž často vyhadzujú nechcených psov.

Šteniatko si  osvojili v občianskom združení a ak sa ho podarí dať do poriadku, pôjde na adopciu do dobrých rúk, ktoré mu zabezpečia lásku a starostlivosť.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie