fbpx

Slovenský operátor hlási výpadok. V týchto dňoch s internetom nerátajte

Ilustračná snímka (Zdroj: FREEPIK/drobotdean)

V posledných dňoch hlásia výpadky svojich služieb viacerí operátori. Nefunkčnosť nahlasujú aj samotní zákazníci. Problémy budú prebiehať aj v nasledujúcich dňoch.

Populárny slovenský operátor Orange patrí medzi najväčších slovenských poskytovateľov služieb. Ako však operátor informuje na svojom webe, už čoskoro sa musia na komplikácie pripraviť tieto lokality.

Žiadny internet, televízia a problémy so signálom

Pôjde o plánované práce na strane spoločnosti Slovak Telekom, a. s., ktoré sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch a budú mať vplyv na službu Orange Doma (internet, televízia),“ oznamuje operátor.

6. februára sa výpadok týkal Púchova a obce Dolné Kočkovce. V stredu 7. februára môžu výpadky postihnúť mesto Prešov (ulice Urbánkova, Levočská, Srnčia, Októbrová, Odborárska, Vlada Clementisa, 19. januára a Engelsova). Trvať môžu aj 360 minút.

Vo štvrtok 8. februára sa vyskytnú problémy v lokalite Dlhé Pole. Výpadky môžu trvať aj niekoľko hodín. Operátor sa preto klientom ospravedlnil.

V najbližších dňoch pokračuje vypínanie 3G siete, ktoré môže ovplyvniť dostupnosť mobilného signálu v noci alebo skorých ranných hodinách. Počas aktuálneho týždňa pôjde o lokality: Bratislava (Čunovo, Jarovce, Rusovce), Dunajská Streda, Galanta, Komárno, Nové Zámky, Štúrovo, Bánovce nad Bebravou, Nitra, Partizánske, Prievidza, Topoľčany, Zlaté Moravce, Bytča, Čadca, Ilava, Kysucké Nové Mesto, Považská Bystrica, Púchov, Trenčín a Žilina.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie