fbpx

AKTUÁLNE: Pri Košiciach sa strieľalo. O život prišli dve osoby

Telá dvoch osôb bez známok života boli v pondelok nájdené v jednom z rodinných domov v obci Ruskov v okrese Košice-okolie. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. Zdroj: TASR/František Iván

V obci Ruskov pri Košiciach zomreli po streľbe dvaja ľudia.

Telá dvoch osôb bez známok života boli v pondelok 5. januára nájdené v jednom z rodinných domov v obci Ruskov v okrese Košice-okolie. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin vraždy.

Podľa posledných informácií žil v dome starší manželský pár. Na mieste malo dôjsť k vražde a následnej samovražde, píšu tvnoviny.sk.

„Policajti sú na mieste, okolie domu zabezpečili a zamedzili vstupu nepovolaným osobám. Obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Podľa informácií TASR prípad prevzal krajský policajný vyšetrovateľ a na mieste začal trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. Aktuálne prípad vyšetrujú kriminalisti a na mieste je aj obhliadajúci lekár.

Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin vraždy.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie