fbpx

Hviezda najúspešnejšieho filmu Barbie prehovorila o svojej nenominácii na Oscara: Nie som smutná

Barbie. Zdroj: TASR/AP

Film Barbie je jedným z najúspešnejších filmov roka 2023. Podarilo sa mu získať 8 nominácií na Cenu akadémie, ľudovo nazývanú Oscar. Bol nominovaný za najlepší film, najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe a najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Hlavná hviezda sa však nominácie nedočkala.

Fanúšikov filmu táto správa nenadchla. Rovnako aj Ryan Gosling, ktorý je nominovaný za najlepšieho herca v hlavnej úlohe, a America Ferrera, ktorá je nominovaná za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe, podľa BBC vyjadrili sklamanie.

„Povedať, že som sklamaný, že nie sú nominované vo svojich kategóriách, by bolo slabé slovo,“ povedal minulý týždeň Gosling a dodal, že „neexistuje Ken bez Barbie a neexistuje film o Barbie bez Grety Gerwig a Margot Robbie“.

Margot Robbie o svojej nenominácii na Oscara povedala: „Nie je možné cítiť sa smutne, keď viete, že ste takto požehnaní.“ Napriek tomu Robbie uviedla, že je „nadšená“ z ôsmich nominácií filmu na Oscara, informuje portál Variety.

Austrálska herečka si však myslí, že režisérka Greta Gerwig by mala byť nominovaná za najlepšiu režisérku: „To, čo urobila, sa podarí len raz v kariére, len raz za život.“ Robbie označila predchádzajúci rok za neuveriteľný pre všetky filmy.

Film Barbie získal nominácie aj za najlepšiu pôvodnú pieseň, najlepšie kostýmy a najlepšiu výpravu.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie