fbpx

Muž ušiel z policajného oddelenia. Vykĺzol cez okno na toalete, ukryl sa v skrini svojej matky

Na snímkach muž, ktorý ušiel oknom na toalete z policajného oddelenie, ako ho odvádzajú policajti na súd. Zdroj: reprofoto/noviny.sk

48-ročný muž ušiel priamo z policajného oddelenia. Vyhlásili po ňom mimoriadne pátranie. Informoval o tom portál noviny.sk.

Muž, ktorý sa rozhodol k úteku, vykĺzol cez okno na toalete. Na oddelení bol kvôli nebezpečnému vyhrážaniu.

Hľadalo ho niekoľko policajtov, no asi nečakal, že pôjdu aj do domu jeho matky. Tam ho totiž našli skrývať sa priamo v jej skrini.

Prokurátor podal návrh, aby bol recidivista stíhaný väzobne. Muž strávil za mrežami policajnej CPZ tri dni a následne sa išiel zo skutku spovedať na súd. Na mieste ho obvinili z nebezpečného vyhrážania. Na otázky TV JOJ, čo od úteku z polície očakával, sa mu odpovedať nechcelo. No celý čas, ako ho viedla polícia, sa usmieval.

„Bol na návrh prokurátora sudkyňou pre prípravné konanie OS Humenné vzatý do takzvanej útekovej a preventívnej väzby,“ informovala pre TV JOJ Ivana Petrufová, hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji. Rozhodnutie je právoplatné a muž skončil za mrežami.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie