fbpx

Andrej Danko nie je jediný. Do stĺpa tentoraz narazila štátna tajomníčka

Na snímke vľavo štátna tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová, vpravo miesto nehody. Zdroj: mirri.gov.sk, reprofoto/noviny.sk

Andreja Danka nenechala v štichu štátna tajomníčka podpredsedu vlády Alena Sábelová. Štátna úradníčka narazila do stĺpa verejného osvetlenia, odviezť ju musela záchranka. O prípade informoval portál startitup.sk.

Andrej Danko, ktorý mal nehodu, pri ktorej zničil semafor v bratislavskej Dúbravke, ešte 11. januára tohto roka, v tom nie je sám Podľa informácií portálu Startitup, v nedeľu podvečer narazila do verejného osvetlenia na Balkánskej ulici v Rusovciach aj Alena Sábelová. Ide o štátnu tajomníčku podpredsedu vlády Petra Kmeca zo strany Hlas-SD.

V čase nehody sa viezla vládnym luxusným vozidlom BMW, ktoré šoférovala. Ešte dnes (pondelok 29. januára) boli na ceste trosky. Po zrážke potrebovala tajomníčka aj ošetrenie lekárov, tí ju previezli s podozrením na poranenie hlavy do nemocnice.

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo na základe volania na tiesňovú linku 155 ambulancie RZP a RLP k dopravnej nehode v Rusovciach. Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice na Antolskej 53-ročnú ženu s podozrením na vnútrolebkové poranenie,“ povedala pre Startitup hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby SR Petra Klimešová.

Podľa informácií TV JOJ, Alena Sábelová už nie je hospitalizovaná, z nemocnice ju pustili domov.

Alena Sábelová pôsobí ako štátna tajomníčka na úrade podpredsedu vlády Petra Kmeca z koaličnej strany Hlas-SD. Na starosti má plán obnovy. Do funkcie bola vymenovaná na prvom zasadaní Ficovej vlády v októbri 2023 a nahradila predchodkyňu Editu Pfundtner.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie