fbpx

15-ročný Dušan sa mal utopiť v Hornáde. Polícia čaká na výsledky DNA

Policajní potápači vytiahli z vody mužské telo. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Košický kraj

Telo bez známok života má patriť 15-ročnému Dušanovi. Polícia po mladíkovi pátrala od vlaňajška. Telo tínedžera objavili policajní potápači pri prehľadávaní rieky Hornád. Presná príčina smrti chlapca, ako aj výsledky analýzy DNA, nie sú zatiaľ známe.

Chlapca z Košíc, po ktorom intenzívne pátrala polícia od minulého roka, našli mŕtveho. Vytiahnuté telo z Hornádu má údajne patriť 15-ročnému Dušanovi, ktorého v stredu (24. januára) vyhlásili za mŕtveho. Polícia čaká už len na výsledky DNA, informujú topky.sk.

„Aby bolo možné s určitosťou potvrdiť, že ide o telo nezvestného 15-ročného tínedžera, je potrebné počkať na závery analýzy DNA. Polícia zatiaľ nedisponuje výsledkami analýzy DNA,“ uviedla pre topky.sk košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Po nezvestnom Dušanovi pátrali už od 26. decembra 2023, pričom naposledy bol videný 20. decembra 2023. Odvtedy o chlapcovi nikto nič nevedel.

Presná príčina smrti nie je známa

Telo tínedžera objavili policajní potápači v spolupráci so špeciálnou záchrannou službou v utorok (23. januára) pri prehľadávaní Hornádu na policajnom člne.

„Členovia skupiny, dostali sme smutnú správu. Dnes nám polícia potvrdila, že sa včera našiel nezvestný Dušan M., žiaľ už bez známok života. V mene celého tímu vyjadrujeme rodičom a známym úprimnú sústrasť,“ napísal Pátrací Tím Východ na sociálnej sieti.

Podľa slov polície na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie