fbpx

Zdeněk Godla žiada fanúšikov o auto. Ak máte nejaké navyše, budem vďačný, hovorí

Zdeněk Godla. Zdroj: Wikimedia

Zdeněk Godla prekvapil svojou neobvyklou prosbou. Žiada svojich fanúšikov o funkčný automobil, ktorým by sa mohol dopravovať na nakrúcanie seriálu Ordinácie. A to aj napriek tomu, že vlani v septembri oznámil, že končí nadobro s herectvom a televízni diváci už ho nikdy neuvidia.

„Zdravím, ľudkovia moji zlatí. Zháňam nejaké auto, čo by ma dopravovalo na natáčanie Ordinácie, pretože to moje je po nehode a skončilo na vrakovisku, tak sa nemám ako dopravovať. Na ďalšie natáčanie jazdím aj na Slovensko. Ak by ste niekto mal auto navyše, ktoré ešte poslúži, bol by som vám veľmi vďačný,“ napísal vo štvrtok na Instagram Zdeněk Godla, ktorý zmenil aj bydlisko.

„Z Chomutova som odišiel. Bývam teraz kúsok od Jičína, kde som kedysi nakrúcal film s Petrom Václavom Nikdy nie sme sami. Pokiaľ má niekto auto, ktoré mu zbytočne stojí, bol by som veľmi rád,“ ​​dodal herec.

Vlani v septembri Godla oznámil, že končí s herectvom a vracia sa k svojej pôvodnej práci, murárstvu a kopáčstvu. Oznámenie súviselo s jeho finančnými problémami a devätnástimi exekúciami. Aj s úrokmi a poplatkami mali manželia Godloví uhradiť vyše 60 tisíc eur. Na konci novembra Godlovým Krajský súd v Ústí nad Labem povolil oddlženie, informuje iDNES.cz. 

„Odo dneška končím, ukončujem všetko natáčanie a idem späť do práce. Nech mám pokoj od médií, už nechcem mať nič s herectvom. Herec nie som a nikdy nebudem,“ napísal Godla ešte pred rozhodnutím súdu na svoj facebookový profil. „Že je koniec, mi je ľúto. Ale už nemôžem ďalej pokračovať. Ospravedlňujem sa touto cestou známym aj fanúšikom, čo mi ostali. Už o mne nebudete počuť. Nikde ma nebude vidieť. Ďakujem všetkým za všetko, zbohom,“ dodal herec, ktorý sa preslávil v seriáli Most! v úlohe smetiara Franty.

Rozhodnutie o stiahnutí sa z hereckého života mu dlho nevydržalo, pretože ďalej hrá v seriáloch a natáča. Okrem seriálu Most! sa Zdeněk Godla objavil napríklad aj vo filmoch Invalid, Cesta von, Bastardi: Reparát, alebo v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade, Rapl, či Dobré ráno, Brno!

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie