fbpx

Komička Natasha Leggero vystúpila hore bez, diváci boli nadšení aj v šoku

Natasha Leggero (2024) Autor: YouTube/TMZ

Meno americkej komičky Natashy Leggero sa začalo po jej stand-up vystúpení v podniku Hollywood Improv hojne vyhľadávať na sociálnych sieťach. Hneď potom, čo prišla po svojom kolegovi na pódium, sa rozhodla ukázať nadšenému a prekvapenému publiku hore bez.

Natasha Leggero sa nerozhodla len tak prvoplánovo „ísť a ukázať prsia“. Známy komik Bert Kreischer, s ktorým sa striedala na pódiu, divákov len chvíľu predtým pobavil svojim vystúpením, pri ktorom sám vyzliekol tričko a ukázal, ako vyzerá „telo zaslúžilého pupkatého tatka s prsiami väčšími, než majú mnohé ženy“.

Štyridsaťdeväťročná komička svojim nástupom a postupným odhadzovaním zvrškov prekvapila nielen jeho, ale aj všetkých divákov podniku, ktorí od nej krátky striptíz na pódiu pravdepodobne vôbec nečakali.

„Keď môžu chlapci, prečo by nemohli dievčatá?,“ spýtala sa Leggero potom, čo cez seba zas prehodila zvršky a prehovorila o svojom tele „mamky pred päťdesiatkou, ktorá má za sebou pôrod cisárskym rezom a ďalšie radosti prichádzajúce s vekom“.

Stand-up komička sa preslávila v roku 2005 ako moderátorka MTV seriálu The 70’s House. Je vydatá za kolegu Mosha Kashera, s ktorým majú päťročnú dcéru Fridu, informuje iDNES.cz. 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie