fbpx

Ide do tuhého. Stávkové spoločnosti na prezidentské voľby už vypísali kurzy

Ilustračná foto. Zdroj: onlinestavkovanie.com

Stávkové spoločnosti už vypísali na prezientské voľby kurzy. Niektorí Slováci už vsadili prvé sumy. Všetci pritom rátajú s faktom, že pôjde o súboj Petra Pellegriniho s Ivanom Korčokom. 

Definitívny zoznam prezidentských kandidátov bude známy až budúci týždeň. Staviť na niektorého z nich je však možné už teraz. Kurzy, ktoré stávkové spoločnosti zverejnili, zatiaľ kopirujú prieskumy verejnej mienky, informujú tvnoviny.sk. 

Bookmakeri označujú za víťaza Petra Pellegriniho, ktorého kurz sa pohybuje okolo jeden a pol, uvádza Pravda. S kurzom dva, hneď za ním je Ivan Korčok.

Tipuje sa vo veľkom 

Prvé kolo prezidentských volieb je síce až o dva mesiace, no podľa stávkových spoločností sa na ne už teraz vo veľkom tipuje. A niektorí hráči neváhajú vsadiť na svojich favoritov obrovské sumy.

Najvyšší vklad na Pellegriniho je zatiaľ 5000 eur, na Korčoka zase 4800 eur. Po spomínaných lídroch volieb nasleduje, ako informuje Pluska, veľká priepasť. Bugár, či Dzurinda majú brutálne kurzy. Ak by sa teda stalo, že by voľby vyhral niektorý z nich, bookmaker by si zarobil obrovské peniaze.

Stávkové spoločnosti tvrdia, že tipovanie na voľby je stále populárnejšie. Kým v minulosti sa celkové objemy stávok pohybovali iba v desiatkach tisíc eur, pri posledných parlamentných voľbách boli vklady dokonca v miliónoch eur.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie