fbpx

AKTUÁLNE: V jazere v seneckom okrese našli muža a ženu bez známok života (aktualizované)

Ilustračné foto. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

V jazere v seneckom okrese našli dve telá, mužské a ženské, bez známok života. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Informuje o tom aj polícia na sociálnej sieti.

„Na základe telefonického oznámenia boli policajti v ranných hodinách vyslaní k vozidlu značky Volkswagen, ktoré bolo zaparkované v blízkosti jazera. Na zamrznutej vodnej ploche jazera sa nachádzali topánky a ľad na jazere bol popraskaný,“ priblížil Szeiff.

Policajti podľa neho aktuálne vykonávajú potrebné prvotné procesné úkony, preto bližšie informácie k prípadu poskytnú, až keď to situácia vo vyšetrovaní umožní. „V nadväznosti na tento prípad apelujeme na verejnosť, aby občania dôsledne zvážili vzhľadom na aktuálne poveternostné podmienky pohyb na zamrznutých jazerách a vodných plochách,“ podotkol Szeiff.

Párik sa išiel korčuľovať

Podľa všetkého sa 25-ročný muž a 36-ročná žena vybrali neskoro večer korčuľovať na zamrznuté jazero. Na plochu si mali svietiť diaľkovými svetlami. Prehliadli však, že jazero na druhej strane zamrznuté nie je, informujú tvnoviny.sk. 

Ľad sa pod nimi preboril na mieste, kde je hlboká voda. Tam podľa domácich ani nezamŕza. Z vody ich vytiahli aj so sánkami a hokejkou.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie