fbpx

Vysnívané telo žene prinieslo internetové šikanovanie, vraj je veľmi plastová

Kelly má plastiku pŕs, upravený nos aj pery. Zdroj: Instagram/ Kelly Cristina Domingues da Silva

Kelly Cristina Domingues da Silva si plastikou splnila sen o dokonalom tele. S novým ja prišla vlna komplimentov, ale aj internetové šikanovanie. To influencerka so státisícami sledujúcimi na Instagrame zdieľa verejne, aby na ňu upozornila. „Nie je to v poriadku,“ hovorí.

Ako uvádza iDNES.cz, dvadsaťdeväťročná Kelly je podľa mnohých aktuálne až príliš plastová a svoje telo si nechala operáciami zohyzdiť. Hoci by mohla pripomienky internetových trollo hádzať za hlavu, nedokáže to a ľudská zloba ju ťaží. Nie kvôli sebe, ale kvôli ostatným ženám a predovšetkým dievčatám. „Neviem si predstaviť, že podobne nechutné správy chodia dievčatám v puberte. Musí ich to neskutočne zraňovať,“ myslí si influencerka.

Bude vás zaujímať

Za plastiky dala Kelly v prepočte vyše 20 tisíc eur a so svojím vzhľadom je spokojná. Internetovým trollom ale zrejme tŕňom v oku zostane. Hoci ju mnohí nabádajú, nech sa stiahne z online sveta, keď nedokáže prijať kritiku, s vystavovaním na Instagrame skončiť neplánuje. Tam ju sledujú státisíce ľudí a vďaka tomu si zarobí v rámci spoluprác slušné peniaze.

„Nemyslím si, že by človek mal sklopiť uši, nechať sa zastrašiť, stiahnuť sa a sedieť v kúte. Naopak ide o to, aby sme si stáli za svojim a nenechali sa nikým zastrašiť a šikanovaniu sa postaviť čelom. Všetci tí internetoví trollovia by sa nad sebou mali zamyslieť. Ničiť ľuďom životy je také ľahké a také zbytočné,“ dodala pre Dailystar .

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie