fbpx

V centre Trnavy sa zrazilo osobné auto s autobusom, vodič auta na mieste zomrel

Na snímke dopravná nehoda. Zdroj FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

Úmrtím 56-ročného Trnavčana sa dopoludnia v centre Trnavy skončila zrážka jeho osobného auta s autobusom mestskej hromadnej dopravy (MHD). Nehoda komplikuje dopravu na križovatke Rybníkovej, Štefánikovej a Šrobárovej ulice, polícia musela uzavrieť jednosmernú Šrobárovu ulicu a žiada vodičov, aby zvolili inú trasu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

„Vodič osobného auta v mieste nehody prešiel plynule do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim autobusom. Či bola príčinou úmrtia čelná zrážka alebo náhla zdravotná indispozícia, bude predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,“ uviedla.

Dychová skúška u vodiča autobusu bola negatívna na prítomnosť alkoholu, on ani cestujúci v autobuse sa pri zrážke nezranili.

Polícia musela uzatvoriť cestu

K nehode došlo na Rybníkovej ulici v meste Trnava. „Policajné hliadky museli uzavrieť ul. Šrobárovu. Ak vám to situácia umožňuje, úseku sa vyhnite,“ uviedla polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie