fbpx

Dráma na poľovačke. Pri Šali postrelili poľovníka

Ilustračná foto. Zdroj: FOTO TASR/František Iván

Pri poľovačke nešťastnou náhodou postrelili poľovníka. Jeho kolega sa v teréne pošmykol. Podľa informácií TASR, utrpel poľovník strelný zásah do oblasti brucha. 

Dvaja poľovníci a kolegovia poľovali na bažanty v katastri medzi Šaľou a obcou Trnovec nad Váhom. Zranený bol 45-ročný poľovník, ktorého postrelil kolega po tom, ako sa v teréne pošmykom. Postrelený muž bol prevezený do nemocnice. Utrpel zranenie v oblasti brucha.

„Muž je mimo ohrozenia života. Poľovníci lovili bažanty v rozostupoch, ide o nešťastnú náhodu,“ objasnila hovorkyňa nitrianskej polície Jana Šinková.

Nešťastná náhoda

Ako informujú tvnoviny.sk, poľovníci lovili v rozostupoch a pošmyknutím jedného z nich došlo k výstrelu. Polícia sa prípadom zaoberá a tak všetky okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania.

Muž, ktorý svojho kolegu postrelil bol podrobený aj dychovej skúške. Výsledok bol negatívny. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie