fbpx

V detstve ma šikanovali, prezradila Victoria Beckham. Na svoje deti je prísna

Victoria a David Beckhamovci. Zdroj: Victoria Beckham/ Facebook

Bývalá Posh Spice Victoria Beckham prezradila, že bola v detstve obeťou šikanovania. Nemala veľa kamarátok a v škole trpela. Svoju dcéru Harper tak vedie k tomu, aby bola silná a zároveň pomáhala slabším.

„Keď som vyrastala, zažívala som v škole veľa šikanovania. Vždy preto hovorím Harper, aké je dôležité byť láskavá a aké je dôležité upozorniť, keď je niekto šikanovaný, zvlášť keď je na ihrisku nejaké samotné dievčatko, pretože to bola kedysi jej mamička,“ zverila sa Beckham.

Kvôli nepríjemným skúsenostiam sa zapojila do Aliancie proti šikanovaniu, kde vyzýva deti, aby sa snažili byť vždy „tým najláskavejším dieťaťom v triede“.

Svoju dcéru k tomu vedie od malička a je pyšná na to, že je priateľská, starostlivá a láskavá ku všetkým. „Veľmi ľahko sa s každým skamaráti. To ja som nikdy nevedela,“ posťažovala sa.

Bola tou osamotenou dievčinou na ihrisku, ktorú šikanovali. „Bolí to. Choďte a hovorte s tým malým dievčatkom,“ vyzýva Beckham.

Okrem dcéry Harper má so slávnym futbalistom Davidom Beckhamom troch synov – Brooklyna, Rómea a Cruza. Všetkých pritom vedú k tomu, aby boli slušní, bránili slabších, nezneužívali svoje postavenie a tvrdo pracovali.

„Obaja sme s Victoriou boli vychovaní v prísnej disciplíne a k rešpektu k ostatným – a deti to tak majú tiež,“ povedal David Beckham.

Hoci majú obrovský majetok, ich synovia museli v tínedžerskom veku brigádovať, aby spoznali hodnotu peňazí. Pracovali v kaviarni, informuje iDNES.cz. 

Na druhú stranu deťom vysvetľujú, aké šťastie v živote majú, a vedú ich k charite. „David a ja deťom vysvetľujeme, ako si uctievať hodnoty. Hovoríme im, že na mnohých miestach sveta sú deti hladné, bez domova a choré. Všetky chápu, aké dôležité je pomáhať druhým,“ uzatvára Beckham.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie