fbpx

V bratislavskom Novom Meste našli v byte dvoch mŕtvych mužov a zranenú ženu

Ilustračná foto. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia a záchranári v piatok popoludní zasahovali na Ovručskej ulici v bratislavskom Novom Meste. Privolali ich tam na základe oznámenia o mŕtvej osobe.

Na prípad upozornila noviny.sk. Políciu mali podľa jej informácií zavolať susedia, pretože z bytu cítili zápach.

Na pomoc pri otváraní bytu zavolali hasičov. „Hasičská jednotka vstupovala cez okno bez poškodenia. Pri vstupe hasičská jednotka našla troch ľudí, z toho dvaja boli už, bohužiaľ, mŕtvi,“ uviedol pre aktuality.sk veliteľ zásahu hasičov Michal Graus.

„Policajti na mieste zistili, že v byte sa nachádzali dvaja muži bez známok života a žena v zlom zdravotnom stave,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff. Dodal, že obhliadajúci lekár nariadil pitvu, ktorá má určiť presnú príčinu smrti. „Prípadom sa policajti naďalej zaoberajú,“ uviedol Szeiff.

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Martin Balko doplnil, že ženu, ktorú v byte našli s poranením končatín, previezli záchranári do nemocnice.

Muž zo susedstva opísal obyvateľov bytu ako tých, ktorí boli známi, že robili rôzne incidenty. „Žili pomerne asociálnym spôsobom života,“ povedal médiám. Podľa jeho slov si majiteľka vodila do bytu tzv. bezdomovcov. „Boli tu permanentne problémy,“ pokračoval a uviedol, že vznikali konfliktné situácie s vlastníkmi bytov, ktorí žijú usporiadaným spôsobom života.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie