fbpx

Po masáži v pivnici okradol masérku. Začal ho naháňať civilista, dolapila ho polícia

Na snímke polícia vedie muža v putách. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Prešovský kraj, Ilustračné foto

V stredu 3. januára krátko po 23.00 h prijala polícia oznámenie o krádeži dámskej peňaženky. Muž, ktorý políciu zavolal, sám zlodeja prenasledoval.

Vyslaná policajná hliadka zbadala, ako na ulici naháňa jedna osoba druhú. Oboch mužov zastavila, pričom jeden z nich bol ten, ktorý volal na linku 158. „Na mieste bolo zistené, že jeden z mužov si mal prostredníctvom internetovej stránky dohodnúť masáž v pivničných priestoroch jedného z obytných domov. Po jej úspešnom vykonaní využil chvíľkovú nepozornosť masérky a odcudzil jej dámsku peňaženku s obsahom osobných dokladov a finančnej hotovosti vo výške 400 eur,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Následne z miesta utiekol. Žena to však oznámila svojmu známemu vo vedľajšej miestnosti, ktorý sa za mužom rozbehol. Muž policajtom následne na mieste peniaze odovzdal, samotná peňaženka bola nájdená v kríkoch v blízkosti vchodu do bytovky.

Muža obmedzili na osobnej slobode a zobrali na policajné oddelenie. „Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže a vzniesol obvinenie voči 38-ročnému Petrovi Ď. z Bratislavy,“ dodala polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie