fbpx

Snúbencov láka dátum: Las Vegas očakáva na Silvestra rekordný počet sobášov

Zdroj: X/NBC4 Washington, Ilustračné foto

Obradné siene v Las Vegas očakávajú, že by sa o tohtoročnom Silvestre v tomto americkom meste preslávenom bujarým nočným životom mohol rozhodnúť uzavrieť sobáš rekordný počet párov. Napísal to portál Las Vegas Review-Journal. Silvester je pre svadby v Las Vegas už aj tak obľúbeným termínom, ten tohtoročný by však mohol trhať rekordy kvôli dátumu.

V Spojených štátoch sa pri zapisovaní dátumu najskôr uvádza mesiac, potom deň a následne rok. V prípade nadchádzajúcej nedele to bude 12.31.23, teda 1-2-3-1-2-3.

„O tieto špeciálne termíny je vždy obrovský záujem. Ale keď sa to spojí so Silvestrom, je to úplný hit,“ uviedla Melody Willisová-Williamsová, riaditeľka spoločnosti Vegas Weddings, ktorá vlastní niekoľko obradných siení. Očakáva, že oproti bežným dňom bude záujem o svadby na tohtoročného silvestra dvojnásobný až trojnásobný a že polnočné termíny budú úplne objednané.

Svadby v Las Vegas boli vždy v takzvaných špeciálnych dátach obľúbené. Najviac párov, a to 4 492, si tam zatiaľ povedalo áno 7. júla 2007. Druhým najobľúbenejším termínom bol 11. november 2011, kedy sa v Las Vegas vzalo 3 125 párov. Dňa 22. februára 2022, tiež prezývanom deň dvojiek, sa podľa okresného úradu pre sobáše uskutočnilo 2 331 svadieb. To je šiesty najvyšší počet v histórii Las Vegas.

Mesto Las Vegas v južnej Nevade je preslávené obrovskými kasínami, luxusnými hotelmi, zábavnými podnikmi a nevšednou architektúrou vrátane sklenenej pyramídy.

Sin City alebo Mesto hriechov, ako sa mesto Las Vegas niekedy prezýva, každoročne navštívi milióny milovníkov večierkov, hazardných hier, koncertov a bazénových párty.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie