fbpx

V Petržalke našli telo mŕtveho mladého muža iba v ponožkách

Na snímke policajti hliadkujú. Zdroj: FOTO TASR/Alena Mezeiová, Ilustračná foto

Bratislavskí policajti našli v utorok v bratislavskej Petržalke v časti Janíkov dvor telo muža bez známok života. Pre TASR to potvrdila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. Upozornil na to portál noviny.sk.

Desivý nález v bratislavskej Petržalke. Žena pri prechádzke našla holého mŕtveho muža. Ten mal na sebe iba ponožky. Celé okolie policajti uzavreli a nie je vylúčené, že ho niekto zavraždil. Na miesto prišlo množstvo policajtov vrátane vedenia polície.

Mŕtvy nahý muž s ponožkami na nohách ležal na štrku. Bol otočený na ľavom boku a hlavu a telo mal špinavé od hliny. Žena si ho všimla, keď sa prechádzala po okolí. Ide o miesto, kde sa stavia pri Slnečniciach električková trať. Paneláky sú vzdialené asi 500 metrov. Z toho, čo videla, ostala zdesená.

„Som z diaľky videla človeka nahého, nevedela som, že čo to je. Najprv, že nejaká hračka alebo niečo nejaké plyšové, nejaká vec,“ povedala nálezkyňa. Keď zistila, že ide o ľudské telo, okamžite zalarmovala políciu. Tá bola na mieste do pár minút.

 „Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave preverujú okolnosti tejto udalosti,“ doplnila Šimunková.

Jeho totožnosť nie je známa. Na prvý pohľad bolo vidieť, že má na sebe drobné modriny. Telo tam nemohlo ležať dlho. Údajne ide o muža vo veku asi 30 rokov. Okolo 16-tej hodiny popoludní bolo na mieste sedem policajných áut. Policajti celé okolie opáskovali a prehľadávali okolie. Každú chvíľu na miesto prichádzali ďalší a ďalší policajti vrátane funkcionárov. Prišla kriminálka, vyšetrovatelia, technici či bratislavský krajský riaditeľ. V bielej dodávke boli nachystané psy.

Polícia začala trestné stíhanie

Policajti začali v súvislosti s nálezom tela trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Pre TASR to potvrdila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Podotkla, že vyšetrovateľ nariadil vykonanie pitvy. „Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vykonávajú procesné úkony s cieľom náležitého objasnenia tejto udalosti,“ dodala Šimunková.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie