fbpx

Český bizár: Muž ušiel s nákupným vozíkom plným mäsa bez platenia

Zdroj: REPROFOTO/Policie ČR

Muž si v českom meste Hradec Králové bez platenia zaobstaral nákup za takmer 30 tisíc českých korún (viac ako 1230 eur). Cez pokladničnú zónu v obchodnom centre previezol vozík naplnený tovarom, predovšetkým mäsom. Policajti zverejnili záber z priemyselnej kamery, aby im verejnosť pomohla zistiť, o koho ide.

Prípad sa stal už 8. novembra krátko po 20. hodine, ale policajti o ňom informovali až teraz.

„Podozrivého muža z krádeže zachytila ​​kamera s nákupným vozíkom naloženým hlavne mäsom s celkovou váhou minimálne 173 kilogramov,“ popísala hovorkyňa hradeckej polície Iva Kormošová.

Policajti zistili, že muž prišiel pred obchod na tmavom vozidle spolu s dvoma ženami a jedným mužom. Tí s ním tiež nakupovali, ale zaplatili.

„Keďže sa nám doteraz nepodarilo zistiť totožnosť podozrivého, obraciame sa na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Kto muža pozná alebo by mohol poskytnúť akúkoľvek informáciu vedúcu k objasneniu prípadu, nech zavolá na linku 158,“ požiadala hovorkyňa.

Páchateľovi hrozí za krádež trest odňatia slobody až na dva roky.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie