fbpx

Českom otriasla dvojnásobná vražda v lese. Polícia preveruje ubytovne i cudzincov

Zdroj: INSTAGRAM/Týdeník Policie

Prípad dvoch mŕtvych z lesa v pražských Klánoviciach polícia v sobotu kvalifikovala ako dvojnásobnú vraždu. Potvrdila, že jednou z obetí je dieťa. Svedkovia uviedli, že počuli niekoľko výstrelov. Kriminalisti zisťujú, kto za streľbou v Klánovickom lese stál. Polícia preveruje ubytovne aj cudzincov.

Piatkový večer niektorí obyvatelia prežili v strachu. Policajti v sobotu ráno potvrdili, že jedným zo zavraždených je dieťa. Obeťou podľa všetkého je muž vo veku 30 až 40 rokov a dvojmesačné dieťa.

Blízko klánovického lesa sa v piatok okolo 15. hodiny rozľahli výstrely, na ktoré políciu upozornil náhodný svedok. Muži zákona potom na mieste našli dvoch zastrelených ľudí. Tragická udalosť sa stala blízko Čmelickej ulice.

Do Klánovíc vchádzali okrem policajtov aj pražskí záchranári. „Operátorka spolu so svedkami začala u jednej z tých osôb telefonicky asistovanú resuscitáciu,“ uviedla hovorkyňa Jana Poštová. Po príchode záchranárov na miesto ale bolo zrejmé, že zranenému už nedokážu pomôcť. Na miesto bol preto povolaný koroner.

„S najväčšou pravdepodobnosťou išlo o použitie zábavnej pyrotechniky,“ píše Týdenník policie . Pátranie však prebiehalo aj naďalej, okrem iného za využitia vrtuľníka. Časť klánovického lesa i priľahlých ulíc bola policajtmi po celú dobu vyšetrovania uzavretá. Vo večerných hodinách potom na miesto dorazili ďalšie družstvá pražskej Špeciálnej poriadkovej jednotky.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie