fbpx

Tragická nehoda: V Nitre auto zrazilo chodca, nemal šancu prežiť

Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Nitriansky kraj

Tragická dopravná nehoda sa stala dnes skoro ráno na ceste I/64 v Nitre v časti Horné Lúky. Auto v Nitre vrazilo do chodca. Ten nehodu, žiaľ, neprežil. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Informuje polícia na sociálnej sieti.

Informáciu pre topky.sk potvrdila aj hovorkyňa polície v Nitrianskom samosprávnom kraji. „Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke medzi vozidlom Škoda Octavia a chodcom, ktorý prechádzal cez cestu mimo priechod pre chodcov. Pri dopravnej nehode 56 ročný chodec utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Policajti 43 ročného vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom,“ poznamenala hovorkyňa.

„Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania nitrianskej dopravnej polície,“ ďalej dodala.

Polícia upozorňuje všetkých chodcov, aby pri predchádzaní cez cestu použili priechod pre chodcov, nadchod alebo podchod. Taktriež aby sa vždy presvedčili, či sa dá na druhú stranu prejsť bezpečne.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie