fbpx

Bizár z Ruska: Putin omilostil dvoch kanibalov, ktorí sa pripojili k vojne na Ukrajine

Foto: vľavo Denis Gorin/NYPOST, vpravo Nikolai Ogolobyak/NYPOST

Rusko prepustilo dvoch väzňov odsúdených za vraždu. Denis Gorin a Nikolaj Ogolobyak svoje obete najprv zabili, potom konzumovali časti ich tiel.

Ruský prezident Vladimir Putin naďalej podporuje svoju vojnu proti Ukrajine a zároveň plní svoje sľuby o tom, že oslobodí každého odsúdenca, ktorý na Ukrajine slúži. V posledných dňoch oslobodil dvoch brutálnych zločincov.

Milosť výmenou za boj na Ukrajine

Denis Gorin je posledným zločincom, ktorého začiatkom minulého týždňa prepustili na slobodu. 44-ročný satanistický vrah a kanibal bol v roku 2003 odsúdený na deväť rokov a desať mesiacov väzenia za vraždu a „znesvätenie“ mŕtvoly svojej obete.

O sedem rokov bol podmienečne prepustený za dobré správanie. Avšak o ďalšie tri roky neskôr bol odsúdený na 20 rokov a desať mesiacov väzenia za dobodanie brata svojho bývalého spoluväzňa na smrť, odrezanie nohy obete a jej následnú konzumáciu.

Celkovo mal Gorin zabiť najmenej štyroch ľudí. Dvoch z nich čiastočne zjedol. Jeho sused však tvrdí, že počet zavraždených tiel mohol byť až 13.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie