fbpx

AKTUÁLNE: Dopravná nehoda v Kolároviciach, cesta je neprejazdná. Autá sú na šrot, zomreli dvaja vodiči

Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Žilinský kraj

Po vážnej dopravnej nehode je neprejazdná cesta I/10 v Kolároviciach v okrese Bytča. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Žiline o tom informovalo na sociálnej sieti.

Polícia upozorňuje na vážnu dopravnú nehodu, ktorá sa stala na ceste I/10 Kolárovice. Na mieste aktuálne zasahujú všetky záchranné zložky, ktoré pomáhajú účastníkom nehody. Autá sú úplne zdemolované a jedno z nich skončilo mimo cesty. Cesta je neprejazdná.

„Dokumentujeme vážnu dopravnú nehodu na ceste číslo I/10 v obci Kolárovice, okres Bytča. Žiadame o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie policajtov na mieste,“ upozorňuje polícia na sociálnej sieti.

Čelnú zrážku dvoch osobných áut v piatok ráno ich vodiči neprežili. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková.

Doplnila, že 26-ročný vodič Volkswagenu Passat utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a 28-ročný vodič Nissanu X – Trail utrpel zranenia, ktorým podľahol v nemocnici.

Cesta bola na nevyhnutne potrebný čas uzavretá. „Všetky okolnosti a presné príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie