fbpx

Program na víkend: V nedeľu vyrazte do Bratislavy za charitatívnym Vianočným bazárom

Na snímke 28. Vianoèný charitatívny bazár 24. novembra 2019 v Starej tržnici v Bratislave. FOTO TASR – Michal

Po trojročnej vynútenej prestávke Medzinárodný klub žien v Bratislave (The International Women’s Club of Bratislava, IWCB) v nedeľu 12. novembra 2023 organizuje 29. charitatívny Vianočný bazár. Program je plánovaný od 10:00 do 16.00 v Starej tržnici na námestí SNP v Bratislave.

Na podujatí sa stretnú predstavitelia medzinárodnej komunity a diplomatických kruhov, za účelom prezentácie kultúry
rôznych krajín a získavania finančných prostriedkov na dobročinné účely prostredníctvom predaja výrobkov, typických pre ich krajinu. Podujatie je pod záštitou Matúša Valla, primátora hlavného mesta Bratislava.

“Charitatívny vianočný bazár Medzinárodného klubu žien sa hrdí dlhoročnou tradíciou a má významný vplyv na dobročinné iniciatívy na Slovensku. Finančný výnos z predaja, pôjde na charitatívny účet. Prostriedky budú rozdelené na podporu činnosti pre široké spektrum mimovládnych organizácií, najmä do oblastí, ako je zdravotníctvo, vzdelávanie, či sociálna podpora slabších z celého Slovenska. Tohto roku sa nám podarilo nadviazať na ušľachtilú tradíciu a dúfame, že sa budeme môcť ešte intenzívnejšie zamerať na poskytnutie zmysluplnej pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú,“ uviedla prezidentka Medzinárodného klubu žien, Viera Buchtová.

Na čo sa môžu návštevníci tešiť?

Návštevníci zažijú dynamické trhovisko s jedinečnými remeselnými výrobkami a darčekovými predmetmi, darčekmi a potravinovými výrobkami z celého sveta. Bude to zároveň dobrá príležitosť na zaobstaranie vianočných darčekov.

Nákupom v Starej tržnici môžete aj vy pozitívne ovplyvniť ľudí vo svojom okolí. Pri návšteve Vianočného bazára zažijete nielen nádherný sviatočný deň, ale prispejete aj k zlepšeniu životov ľudí v núdzi na Slovensku.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie