fbpx

Zápas je zrkadlom celého týždňa, hovorí pred stretnutím v Žiline útočník Kuzma

Zdroj: Facebook/ FK Železiarne Podbrezová

Zatiaľ je to pre nich sezóna na výbornú. Futbalisti FK Železiarne Podbrezová zažívajú skvelé klubové obdobie. Po 12 odohraných kolách sú na skvelom 3. mieste tabuľky Niké ligy, pričom sa môžu popýšiť najproduktívnejším útokom v súťaži.

Dvakrát neustrážili Polievku a pykali

Podbrezovčania sa minulý týždeň predstavili v pohronskom derby s Banskou Bystricou (2:2). Rozobrali sme si ho s útočníkom FK Železiarne Marekom Kuzmom.

„Z môjho pohľadu to bolo veľmi zaujímavé a napínavé do poslednej minúty. Padol jeden kuriózny gól, jeden vlastný a dve pekné sóla Polievku a Galčíka. Samozrejme, vedeli sme, kde má Dukla silné stránky, čo je napríklad rýchly prechod do útoku. Snažia sa čo najviac využívať kapitána Polievku, ale bohužiaľ, párkrát sa nám to nepodarilo eliminovať. Chceli sme uspieť našimi vecami, ktoré nás zdobia od začiatku sezóny, čiže silné držanie lopty, vyhrávanie osobných súbojov a držanie vysokého zápasového tempa,“ začal rozprávanie podbrezovský útočník.

Podbrezová skutočne napreduje, na čom sa zhodujú odborníci i fanúšikovská obec.

„Odkedy som prišiel do Podbrezovej vidím veľký posun smerom hore v našich výkonoch. To, čo trénujeme v týždni sa neustále snažíme preniesť do zápasu, pretože ten zápas ti ukáže, či robíš veci správne, alebo nie. Je to zrkadlo celého týždňa. Ako si tvrdo na sebe pracoval a ako si sa nachystal. Keď máš okolo seba spoluhráčov, ktorí chcú na sebe pracovať, do toho výborných trénerov a klub ti zapezpečí všetko, aby si mohol myslieť len na futbal, výsledky automaticky prídu.“

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie