fbpx

November v kinách a na streame: Planéta Zem III aj dokument o atentáte na Kennedyho

Zdroj: PA News Agency/Ian West

November so sebou do kín a na streamovacie platformy prináša veľké množstvo snímok s pridanou hodnotou. Čo stojí za návštevu kina a čo si pozrieť doma z pohodlia gauča?

Planet Earth III – 4.11. – AMC+

Planéta Zem III. je prírodopisná miniséria, ktorá pozostáva z ôsmich 60-minútových epizód. Jej rozprávačom je známy biológ David Attenborough, ktorý sa väčšinu svojho života venuje popularizácií krás našej planéty. V tomto veľkorozpočtovom dokumente Planéta Zem 3 nás zoberie ku pobrežiam, oceánom, púšťam a savanám, k sladkovodným biotopom a lesom. Ukáže nám život v najextrémnejších podmienkach a spolužitie ľudí s inými druhmi. Predstaví príbehy jednotlivcov, ktorí na záchranu planéty stoja v prvej línií. Miniséria mala svoju prvú premiéru vo Veľkej Británii 22. októbra na kanáli BBC. Americkej premiéry sa dočká na BBC AMERICA v sobotu 4. novembra a v ten istý deň bude dostupná aj na streamovacej platforme AMC+. Nový diel bude vychádzať každú sobotu až do 10. decembra.

JFK: One Day in America – 5.11. – Hulu, Disney+

22. novembra ubehne 60 rokov od atentátu na amerického prezidenta Johna F. Kennedyho. K príležitosti výročia bude predstavená trojdielna dokumentárna limitovaná séria nesúca názov JFK: One Day in America. Vyrozpráva príbeh kľúčových postáv okolo bývalého prezidenta a ako na tento deň spomínajú. Venuje sa aj honbe za vrahom a jeho zastreleniu v cele. National Geographic ju odvysiela podvečer 5. novembra. Na streamovacích platformách Hulu a Disney+ bude dokument sprístupnený na ďalší deň.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie