fbpx

Vo veku 54 rokov zomrel herec Matthew Perry, známy zo seriálu Priatelia

Zdroj: REPROFOTO/Invision/Associated Press/Willy Sanjuan

Vo veku 54 rokov zomrel americký herec Matthew Perry známy zo sitkomu Priatelia. S odvolaním sa na zdroje z polície o tom informovali americké médiá. TASR správu prevzala od agentúr AFP a AP.     

Hercovo bezvládne telo našli v sobotu v jeho dome v Los Angeles vo vírivke, pričom záchranárom sa ho nepodarilo oživiť, uviedli pre portál TMZ a denník The Los Angeles Times nemenované zdroje z bezpečnostných zložiek. TMZ, ktorý o smrti herca informoval ako prvý, uviedol, že na mieste sa nenašli nijaké dôkazy o násilnej smrti a herec sa zrejme utopil.

Práve aj jeho posledný príspevok na sociálnej sieti Instagram bol odfotený ako sedí vo vírivke.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Zrejme sa utopil

Matthew Perry sa zrejme utopil. Reportér TMZ informoval, že podľa jeho zdrojov tomu nasvedčujú viaceré okolnosti.

„Naše zdroje hovoria, že záchranári, ktorí reagovali ako prví, dorazili kvôli telefonátu pre zástavu srdca. Nie je však jasné, kde a ako presne sa to stalo.“

„Dozvedeli sme sa, že Matthew Perry prišiel domov niekedy v dopoludňajších hodinách po 2-hodinovej hre piklebalu. Krátko potom poslal svojho asistenta čosi vybaviť. Keď sa asi o 2 hodiny neskôr vrátil, Matthew Perry už nereagoval. Asistent preto zavolal záchranku,“ píše TMZ.

Podľa portálu sa v súčasnosti objavujú ďalšie podrobnosti o okolnostiach hercovej smrti. Zdroje potvrdzujú, že dnes ráno skutočne zomrel vo svojom dome po istej fyzickej aktivite. Zatiaľ nie sú informácie o tom, že by existovalo podozrenie na cudzie zavinenie. Vyšetrovanie stále prebieha a polícia zatiaľ oficiálnu príčinu smrti nepotvrdila.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie