fbpx

Hľadáte si nové bývanie alebo auto? Štát ponúka na predaj majetky za bagateľ

Zdroj: FREEPIK/whatwolf, FOTO TASR/Radovan Stoklasa

Na webovom portáli Ministerstva financií nájdete štátny majetok na predaj aj prenájom. Ak už dlhodobo hľadáte dom alebo byt za prijateľnú cenu či jednoducho potrebujete auto, teraz je vaša šanca. Z registra sme si pre vás vybrali tie najlákavejšie ponuky.

Niekoľko lacných nehnuteľností a pozemkov

V obci Handlová štát ponúka na predaj útulný byt s rozlohou 37 m², ktorý sa nachádza na 2. poschodí na Mostnej ulici. Ide o dobrú lokalitu, pretože v blízkosti je detské ihrisko Žihadielko, súkromná jazyková škola, čerpacia stanica, ako aj obchody a reštaurácie. Tento byt je na predaj po 30 % zľave za 28 070 eur.

Neďaleko Handlovej s rovnakou 30-percentnou zľavou sa predáva aj dom s pozemkami. Trojpodlažný dom so suterénom z roku 2003 sa nachádza v obci Oslany. Je napojený na verejný vodovod, plynovod a elektrickú sieť, v súčasnosti však napojenie nie je funkčné. Je odkanalizovaný do vlastnej žumpy. Nevýhodou je, že dom je čiastočne poškodený. Zastavaná plocha a nádvorie majú výmeru 187 m² a 108 m². Čo sa týka záhrad, tie majú rozlohu 231 m² a 175 m². Ministerstvo financií ho ponúka za 66 080 eur.

Na predaj sú aj holé pozemky, pričom jeden z nich sa nachádza v obci Horná Mariková v okrese Považská Bystrica. Rozloha tohto pozemku je 1 578 m² a cenovo by vás to vyšlo 14 200 eur. Druhý pozemok je dostupný v Komárne. Ten sa nachádza na Košickej ulici s výmerou 692 m². Predáva sa za 39 600 eur.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie