fbpx

AKTUÁLNE Na Orave je pre vážnu nehodu uzavretá rýchlostná cesta R3

Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Žilinský kraj

Pre vážnu dopravnú nehodu na Orave úplne uzavreli rýchlostnú cestu R3 v Oravskom Podzámku. Žilinská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Dopravu odkláňame na cestu číslo I/59 cez Oravský Podzámok. Rešpektujte pokyny policajtov na mieste,“ uviedla polícia.

Po čelnej zrážke previezli do nemocnice 69-ročnú ženu

Po čelnej zrážke nákladného a osobného auta na ceste R3 v Oravskom Podzámku v okrese Dolný Kubín previezli v stredu ráno do nemocnice 69-ročnú spolujazdkyňu z osobného auta. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková.

Doplnila, že 40-ročný poľský vodič viedol nákladné auto v smere od obce Široká a praskla mu pneumatika. „Prešiel do protismeru a čelne narazil do protiidúceho osobného auta Volkswagen Golf. Pri dopravnej nehode utrpela spolujazdkyňa v osobnom aute zranenia, ktoré si vyžiadali jej prevoz do nemocnice. Oboch vodičov podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ dodala.

Cesta je z dôvodu dokumentovania nehody a jej odstraňovania na nevyhnutne potrebný čas uzatvorená. „Ďalšie okolnosti, ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie