fbpx

Pľuvance, vajcia a narazená krčná chrbtica. Fyzické útoky (na) predstaviteľov OĽANO sa pred voľbami stupňujú

Zdroj: Reprofoto facebook/Tomáš Holkovič,Jožo Pročko

Po Matovičovom incidente spred Úradu vlády SR sa vystupňovali fyzické útoky a vulgarizmy aj na niektorých predstaviteľov hnutia OĽANO a priatelia. Obeťami potýčok sa stali dnes už bývalý kandidát strany Tomáš Holkovič, poslanec Jozef Pročko, ako aj súčasná kandidátka Mária Benová. Líder politického hnutia tvrdí, že za útokmi stoja sympatizanti Smeru-SD.

Na minulotýždňovej tlačovej konferencii Smeru-SD došlo k fyzickému kontaktu medzi Igorom Matovičom a bývalým ministrom vnútra Robertom Kaliňákom. Celý konflikt sa vysielal naživo na sociálnej sieti hnutia Oľano a priatelia. Z videa, ktoré okamžite ovládlo slovenský internet, jasne vyplýva, že vystúpenie Matoviča s megafónom sa snažili prekaziť členovia strany Smer-SD, následne došlo medzi Matovičom, Kaliňákom a kandidátom strany Smer-SD Richardom Glückom k fyzickému útoku, ktorý sprevádzali vulgarizmy, kopance a päste. Na mieste musela zasahovať aj mestská polícia.

Holkovičovi napľuli do tváre

Štyri dni po Matovičovom incidente sa odohrala ďalšia bitka. Ako informuje Denník N, účastníkom potýčky bol tentoraz Tomáš Holkovič, kandidát strany OĽANO a priatelia a taktiež bývalý dvojnásobný majster sveta v kickboxe. Holkovič mal v sobotu večer dvakrát udrieť iného muža po tom, čo mu napľul do tváre. Svoj čin však ihneď oľutoval.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2 3
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie