fbpx

45-ročný podnikateľ chce zostať večne mladý. Stojí ho to 2 milióny ročne

Zdroj: INSTAGRAM/bryanjohnson_

Úspešný americký podnikateľ Bryan Johnson, ktorý v roku 2013 predal svoju firmu spoločnosti PayPal, vraví, že odomyká tajomstvá nekonečnej mladosti.

Zdá sa, že unikátny plán, za ktorý utráca milióny, mu na misii zostať večne mladým aj skutočne pomáha. Podnikateľ zasvätil posledné roky Projektu Blueprint, vďaka ktorému chce pozastaviť svoj proces starnutia.

Mladšie srdce a pľúca ako mladík

Vo svojej snahe prijíma podnikateľ denne desiatky druhov doplnkov stravy a jeho zdravotný stav monitoruje denne tím 30 lekárov. Denne neprijme viac ako 1977 kalórií, denne cvičí 45 až 60 minút a dodržiava pravidelnú spánkovú rutinu.

Všetko spomenuté má zvrátiť proces starnutia tak, aby sa Johnson priblížil fyzickej kondícií bežného 18-nika. Stojí ho to minimálne 2 milióny dolárov ročne.

Od 13. októbra 2021 vstáva Johnson o 5:00 ráno, počas dňa užije 61 doplnkov stravy, posledné jedlo konzumuje o 11:00 doobeda a mesačne zje asi 70 kilogramov zeleniny. Každý deň prijme iba 1977 kalórii. (Odborníci odporúčajú dospelým mužom prijímať denne 2000 až 2500 kalórií.)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zero (@bryanjohnson_)

Súčasťou podnikateľovho Projektu Blueprint, v rámci ktorého so svetom zdieľa nielen svoju dennú rutinu, ale aj všetky dáta, je aj každodenný tréning. V súčasnosti cvičí 45 až 60 minút.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie