fbpx

Polícia pátra po 17-ročnej Kristíne Plevkovej

Zdroj: Polícia SR

Žilinská polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 17-ročnej Kristíne Plevkovej z Kysuckého Nového Mesta, prechodne bytom v Žiline. Iformuje o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová a taktiež polícia na sociálnej sieti.

Kristína je nezvestná od 16.00 hod. dňa 21. júla 2023, kedy odišla z miesta prechodného bydliska na doposiaľ neznáme miesto.

„Tínedžerka je nezvestná od piatka (21. 7.), keď odišla z miesta prechodného bydliska na doposiaľ neznáme miesto. Do dnešnej doby sa nevrátila, pričom o sebe nepodala žiadne informácie, miesto jej pobytu je neznáme,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Doplnila, že nezvestná je 160 centimetrov vysoká, strednej postavy, má zelené oči a hnedé krátke vlasy. Má tetovanie v tvare písmena Z na predlaktí. Oblečené mala tričko hnedej farby s dlhým rukávom, modré rifle a čiernu šiltovku.

Akékoľvek informácie o nezvestnej tínedžerke môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na sociálnej sieti PZ.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie