fbpx

Na Štrbskom Plese zavraždili muža, polícia obvinila 48-ročného muža z Nitry

Zdroj: KRPZPO

Na Štrbskom Plese zavraždili v stredu (19. 7.) 40-ročného muža z okresu Nitra. Prešovský policajný vyšetrovateľ v piatok obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 48-ročného muža z Nitry. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Povedal o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik a taktiež o tom informuje polícia na sociálnej sieti.

Podľa doteraz vykonaného vyšetrovania mal obvinený muž túto stredu v podvečerných hodinách zavraždiť na Štrbskom Plese 40-ročného muža z Nitry, časť Janíkovce.

Zdroj: KRPZPO

Tragédii predchádzala hádka, ktorá skončila tým, že obvinený mal sotiť rukami do muža, ktorý stál pred jazerom Štrbské pleso a spadol do jazera. „Obvinený mu mal následne zatlačiť hlavu pod vodu a držať pod hladinou, až kým muž nejavil známky života,“ priblížil Džobanik.

Obvinený muž bol policajtmi vo štvrtok (20. 7.) zadržaný policajtmi a umiestnený do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov mu dnes vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre vyššie uvedený trestný čin. Na obvineného bude spracovaný podnet na vzatie do väzby.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie