fbpx

Slováci s druhým striebrom na domácom podujatí

Na snímke slovenskí reprezentanti sprava Richard Rumanský, Jakub Ševčík a Daniel Hodas-Pauer v hliadkach 3XK1 počas majstrovstiev Európy juniorov a do 23 rokov vo vodnom slalome v Čunove vo štvrtok 20. júla 2023. FOTO TASR - Jaroslav Novák

Slovenskí reprezentanti vo vodnom slalome získali vo štvrtok striebro v 3xK1 na MEJ a do 23 rokov v Čunove. Juniori Daniel Hodas-Pauer, Richard Rumanský a Jakub Ševčík skončili o 3,59 sekundy za víťazným Nemeckom.

Boj o medaily sa najprv javil vyrovnane, jury však odrátala víťazom dve trestné sekundy. Slováci mali najčistejšiu jazdu, keď urobil chybu len Hodas-Pauer na druhej protiprúdnej bránke. Na trio Enrico Dietz, Christian Stanzel a Erik Sprotowsky nestačili napriek tomu, že Nemci mali dva dotyky. Šesť trestných sekúnd nazbierali bronzoví Slovinci.

Slováci tak získali na domácom podujatí už druhý cenný kov. Ich krajanky vybojovali taktiež striebro v kajakárskej hliadke kategórie do 23 rokov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie