fbpx

Nahľadanejšia žena Európy vyzerá ako top modelka

Zdroj foto: facebook.com/hundgarin

Švédka Tania Gomezová (30) vyzerá ako topmodelka. Ide však o nahľadanejšiu ženu Európy, ktorá je členkou drogovej mafie.

Tania Gomezová prevážala po Európe množtvo kíl drog a miliónovú hotovosť dílerov. Maskoval sa ako šéfka medzinárodnej organizácie na záchranu zvierat „HundGärin“. Nielenže prevzala obchod s drogami pre šéfov organizovaného zločinu, ale zaplietla sa hlboko do obchodov s praním špinavých mafiánskych peňazí.

Pri razii na zmenárni („World Exchange“) v Štokholme polícia našla niekoľko tašiek plných peňazí – viac ako milión eur v hotovosti, ktoré boli pravdepodobne z drogovej činnosti. Všetky vrecia mali ručne písaný štítok s prezývkov majiteľa.

Poďla vyšetrovateľov jej „služby“ využilo najmenej 16 zločineckých organizácií. Vyšetrovatelia kriminálnej polície zmenáreň pozorovali rok predtým.

Chodievali tam rockeri Hells Angels a Bandidos spolu s postavami podsvetia spolu s obyčajnou drobnou brunetkou – podľa vyšetrovateľov Taniaou Gomezovou. Dovtedy Gomezová oficiálne nemala žiadny kontakt s úradmi a bola slušným občanom.

Po razii Tania zmizla a od marca 2021 je na úteku. Na stránke Europolu „Most wanted“ je Tania najhľadanejšou ženou v Európe. Na krku má ťažké obvinenia, pretože kriminaliston sa v priebehu vyšetrovania podarilo zhromaždiť proti nej množstvo dôkazov.

Zdroj: Europol

Švédka má hnedé oči, je 160 cm vysoká, hovorí po španielsky a švédsky.

Na 30-ročnú ženu bol vydaný celoeurópsky zatykač – pre podozrenie z obchodovania s drogami a prania špinavých peňazí. Tania Gomezová pravdepodobne odišla do zahraničia. Je možné je, že sa ukrýva v Nemecku. Jeden vyšetrovateľ pre nemecký Bild povedal: „Je to možné, ale nevieme.“

Polícia zároveň hľadá aj podozrivého komplica Švédky: Do obchodu s drogami má byť zapletený aj Dominik Alexander Nirberg (26). Od novembra 2021 je na úteku a skrýva sa. Je tiež uvedený ako hľadaný na stránke Europolu „Most wanted“.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie