Someliér je predĺženou rukou vinára | Erik Dorušinec, someliér z vinárstva Matyšák (Len peniaze nestačia)

Reklama

Víno sa rodí vo vinohrade, hovorí someliér Vinárstva Matyšák E. Dorušinec. Vinárstvo si zakladá na kvalitnom hrozne, ktoré pre nich pestovatelia zbierajú ručne.

Výroba vína a výchova ku kultúre pitia majú totiž pre zákazníka pripraviť dokonalý chuťový zážitok. Dokážu sa slovenské vína presadiť v medzinárodnej konkurencii? Koľko vín môžeme naraz degustovať? Čím je unikátna archívna vínna pivnica pod hotelom Matyšák? Aká je budúcnosť vinárstva a ako ju ovplyvňujú klimatické zmeny? Sledujte v relácii Len peniaze nestačia so someliérom E. Dorušincom.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie