Trumpov DEBAKEL v New Yorku: Diváci začali odchádzať počas prejavu

Najprv nevydarený pokus o bozk s Manželkou Melaniou, neskôr poloprázdne tribúny. Tak vyzeral nedeľný predvolebný míting Donalda Trumpa. Zdroj: X/Carlos Turnbull, DJ Judd

V rodnom New Yorku vystúpil bývalý prezident Donald Trump na predvolebnom meetingu v Madison Square Garden. Podujatie, ktoré sa konalo len niekoľko dní pred voľbami naplánovanými na 5. novembra 2024, malo byť veľkolepým pokusom o zisk podpory. Realita bola však iná.

Trump sa v nedeľu 27. októbra objavil po boku manželky Melánie v Madison Sqaure Garden pred 20-tisícovým publikom, aby posledné dni pred konaním volieb využil na stretnutie so svojimi priaznivcami. Napriek všetkej snahe však čelil nepríjemnej situácii, keď ho mnohí prítomní ignorovali a niektorí dokonca odišli, píšu topky.sk.

Vyprázdnené tribúny počas Trumpovho prejavu

Na honosnom mítingu priamo v centre Manhattanu diváci očividne strácali záujem o Trumpove prejavy. Počas jeho vystúpenia sa tribúny postupne vyprázdňovali, čo zaznamenal reportér CNN DJ Judd, ktorý na mieste pôsobil ako pozorovateľ. Zdá sa, že niektorí diváci stratili záujem počúvať 78-ročného politika, ktorý neustále prízvukoval vlastné úspechy. Kvôli postupnému odchodu ľudí nakoniec musel Trump svoje vystúpenie ukončiť pred poloprázdnymi tribúnami.

Tím Kamaly Harrisovej reaguje s posmechom

Exodus prítomných divákov nenechal bez komentára ani tím Kamaly Harrisovej, súčasnej viceprezidentky. Ammar Moussa, člen jej volebného štábu, poznamenal: „Ani Trumpovi fanúšikovia už nemajú chuť na jeho nekonečné sebachvály.“ Tento moment vnímajú prívrženci Harrisovej ako signál, že ani jeho skalní podporovatelia nemusia byť pripravení na ďalšie Trumpove politické ambície.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie