Opitý muž si pre poruchu autobusu vybil zlosť na vodičovi MHD, opakovane ho udieral

Na Kutlíkovej ulici v bratislavskej Petržalke došlo k potýčke. Agresívneho muža nahneval vodič linky MHD, ktorý cestujúcim oznámil, že autobus mimoriadne končí svoju jazdu a vozidlo bude odstavené. Ilustračné foto. Zdroj: Freepik, TASR/Dano Veselský

Autobus pre poruchu mimoriadne ukončil svoju jazdu na jednej z bratislavských ulíc. To sa ale nepáčilo agresívnemu cestujúcemu, ktorý pristúpil k šoférovi a začal ho opakovane udierať.

Na Kutlíkovej ulici v bratislavskej Petržalke došlo k potýčke. Agresívneho muža nahneval vodič linky MHD, ktorý cestujúcim oznámil, že autobus mimoriadne končí svoju jazdu a vozidlo bude odstavené.

To 31-ročného muža z Bratislavy vyprovokovalo natoľko, že pristúpil k vodičovi a začal ho opakovane udierať, píše polícia na sociálnej sieti. Na miesto boli privolaní policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva PZ v hlavnom meste, ktorí po rýchlom zákroku muža pod vplyvom alkoholu spacifikovali.

Eskortovali ho na obvodné oddelenie PZ, kde mu po zabezpečení dôkazov príslušník polície vzniesol obvinenie pre trestný čin výtržníctva.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie