Biedronka pomaly prichádza na Slovensko: Spustila novú webstránku

Biedronka už čoskoro otvorí svoje prvé prevádzky na Slovensku. Zdroj: reprofoto biedronka.sk

Slovenskí zákazníci môžu očakávať príchod nového hráča medzi obchodnými reťazcami, poľskej siete Biedronka, ktorá je známa svojimi výhodnými cenami. Táto sieť nedávno spustila svoju slovenskú webovú stránku biedronka.sk, čo naznačuje, že otvorenie predajní na Slovensku sa blíži, ako uvádza web živé.aktuality.sk.

Stránka zatiaľ poskytuje len základné informácie, no láka prísľubmi „naozaj nízkych cien potravín“ a „skvelých zliav“, čo je v období rastúcich nákladov potešujúca správa pre mnohých spotrebiteľov. Pri logu reťazca je slogan „Už čoskoro“, ktorý naznačuje, že otvorenie predajní je otázkou najbližších mesiacov, hoci presný dátum nie je zatiaľ známy. Zatiaľ nie je jasné, či reťazec na Slovensku spustí aj internetový obchod so spotrebným tovarom, ktorý je v Poľsku veľmi populárny.

Zákazníci majú možnosť prihlásiť sa na odber noviniek prostredníctvom newslettera a získať tak aktuálne informácie o nových akciách a ponukách priamo na svoj e-mail. Na stránke je tiež sekcia „Kariéra“, kde Biedronka zverejňuje pracovné ponuky, čo naznačuje, že aktívne hľadá zamestnancov pre svoje budúce predajne, uvádza portál techbyte.sk.

Príchod Biedronky na slovenský trh môže zvýšiť konkurenciu medzi obchodnými reťazcami, čo by mohlo priniesť lepšie ceny a širší sortiment pre slovenských zákazníkov. Reťazec, obľúbený v Poľsku pre svoj dôraz na cenovú dostupnosť a rôznorodú ponuku, by mohol na Slovensko priniesť aj pravidelné akcie, zľavy a vernostné programy, čo by mohlo pozitívne ovplyvniť nákupné zvyky a situáciu na domácom trhu.

Otvorenie predajní Biedronky je pre slovenských spotrebiteľov vzrušujúcou novinkou. Hoci presné detaily zatiaľ nie sú známe, prípravy sú už v pokročilom štádiu a v najbližších mesiacoch sa dozvieme viac o ponuke, ktorú tento reťazec na Slovensku prinesie.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie