FOTO: Najkrajšie fotografie psov z roku 2024. Pozrite si víťazov Dog Photography Awards 2024

Zdroj: Instagram/dogphotographyawards

Na Dog Photography Awards 2024 sa oslavuje oddanosť psov a ich jedinečné vlastnosti. Fotografom domácich miláčikov z viac ako 60 krajín sa podarilo prihlásiť až 1 700 fotografií, ktoré súťažia v piatich rôznych kategóriách. Víťazné zábery ukazujú psy v akcii aj v citlivých portrétoch, čím odhaľujú rozmanitosť a osobitý šarm týchto štvornohých spoločníkov.

Medzi výhercami vynikla fotografia Moving in Time od Regine Jensen. Na snímke je biely chrt Rebelle s červenou pelerínou, ktorý prechádza pieskom ako superhrdina po úspešnej záchrannej akcii. Tento dynamický záber právom zvíťazil v kategórii Action. Jane Thomson svojou fotografiou v kategórii Dogs & People zas rozpráva dojemný príbeh. Zachytáva vplyv psov ako súčasť programu terapií pre deti v nemocnici.

Súťaž založili fotografi Audrey Bellot a Claudio Piccoli s cieľom oceniť výnimočné snímky psov z celého sveta. O víťazoch rozhoduje odborná porota zložená z renomovaných profesionálov. Pozrite si výber víťazov a taktiež skvelých čestných uznaní.

Galéria

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie