FOTO: Obľúbený reťazec sťahuje nebezpečný výrobok. Nepoužívajte ho, môže spôsobiť vážne zdravotné problémy

Ilustračná fotografia. Zdroj: REPROFOTO Linked in/Xavier Bony, ISTOCK/travelism

Známy reťazec, ktorý si získal mnohých Slovákov, stiahol z predaja kuchynský spotrebič, pretože zistil, že jeho používanie môže predstavovať zdravotné riziko. TEDi preto dôrazne odporúča, aby zákazníci, ktorí si už tento spotrebič zakúpili, ho prestali používať.

Spoločnosť TEDi varovala zákazníkov pred používaním varnej kanvice, ktorú stiahla z predaja. Podľa informácií zverejnených na ich webovej stránke testy odhalili, že kanvica (v čiernej a bielej farbe) má nedostatočnú tepelnú odolnosť.

Zákazníci ho môžu vrátiť

Tento nedostatok môže za určitých okolností viesť k úrazu elektrickým prúdom, čo predstavuje vážne bezpečnostné riziko. Zákazníci majú možnosť vrátiť tento výrobok do predajne a mali by ho prestať používať, aby predišli možnému nebezpečenstvu.

Na snímke nebezpečný výrobok. Zdroj: REPROFOTO TEDI

Konkrétne sa to týka varných kanvíc, ktoré sa predávali od 9. apríla 2024 do 18. októbra 2024. Číslo tovaru pre tento výrobok je 10058003401000000900.

TEDi vyzýva všetkých zákazníkov, ktorí si už zakúpili varnú kanvicu s číslom tovaru 10058003401000000900, aby ju vrátili. Zákazníci dostanú späť kúpnu cenu vo výške 9 eur, alebo si môžu výrobok vymeniť za iný tovar. Vrátenie alebo výmenu kanvice môžu zákazníci vykonať v ktorejkoľvek predajni TEDi na Slovensku.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie